Luaj Kuzhina: rostiçeri dhe sanduiç

Përgatitja sanduiçe sipas klientit atë që ata duan. vëmendjen, disa janë të paduruar!

Gatim-lehta-loje-dhe-sanduic
9
Dashuri: 266 Urrej: 88 Vota: 354