Luaj Kuzhina me Dingo

Në këtë lojë të shpejtësisë, klikoni në karaktere të ndryshme për të marrë rendin e tyre. Mësuar përmendësh përbërësit e ndryshëm të zgjedhura me ngjyra dhe pastaj të bëjë një vakt përdorimit të tyre në mënyrë korrekte. Kur një tabaka e ushqimit është e zbrazët, ju mund të aksioneve frigorifer.

Loje-gatim-me-dingo
9
Dashuri: 228 Urrej: 58 Vota: 286