Lojra Recipe Flash

Në këtë lojë ju do të mësoni se si të gatuaj një pjatë nga fillimi në fund. Ndiqni recetë! Mos harroni të klikoni shigjeta në fund të drejtën apo të majtë të ekranit tuaj për të arritur në frigorifer dhe dollapët.

Recete-flash-game
9
Dashuri: 33 Urrej: 12 Vota: 45