Gatim në restorantin

Ju punoni në restorantin dhe ju shërbejnë supë. Kliko në kohën e duhur për të vënë tas në tabaka, pastaj hedh në supë.

Ushqim-ne-restorantin
9
Dashuri: 29 Urrej: 15 Vota: 44