Luaj me Minnie Mouse Kuzhina

Minnie ka ftuar miqtë e tij Mickey, Donald, Daisy dhe Plutoni për të ngrënë. Shto përbërësit e duhur për gjellë tuaj është identik me atë treguar në të majtë. Në fund të përgatitjes së ushqimit, Minnie merr atë!

Loja-minnie-mouse-gatim-me
9
Dashuri: 636 Urrej: 232 Vota: 868