Luaj Grand Kuzhina Concours de

Një garë e madhe gatimi përfshirë titullin e kampion do të luajë në restorant tuaj. Ju do të luftojnë kundër shefit tuaj ... Kliko "recetë" të dini recetë e gjellë për të bërë, klikoni mbi përbërësit dhe terhiq për të lëvizur. Enjoy!

E-enjte-kuzhine-e-madhe-e-konkurrences
9
Dashuri: 327 Urrej: 99 Vota: 426