Luaj Fabrika Kuzhina

Këtu janë katër makina për të bërë akullore, donuts, puffs krem dhe sallam. Klikoni mbi butonat ndezje për çdo makinë dhe të fillojnë të shikuar TV për të parë se sa ju duhet të bëni ...

Loja-gatim-ka-fabrikes
9
Dashuri: 527 Urrej: 138 Vota: 665