Përgatitja e lojës Pain në 4 hapa

Përgatitja e bukë sa më shumë të jetë e mundur, nga përgatitja për gatim. Pass çdo fazë dhe të presin për dritën e gjelbër për të lëvizur për të ardhshëm. Përbërësit dhe vegla janë në qendër të tabelës ...

Loja-pergatitjen-e-bukes-ne-4-hapa
9
Dashuri: 174 Urrej: 71 Vota: 245