Shitës lojë Misër skarës

Përgatitja e misri duke rënë atë në skarë. Të gatuaj, të kthehet me fiksime. Kur të jeni gati, ju mund të vendoseni në bord dhe shtoni erëza. Kliko në "përfundojë", për t'i dhënë klientit.

Shitesi-loje-por-rrjetit
9
Dashuri: 201 Urrej: 64 Vota: 265